Poradna Auna KS-1 Starlet, karaoke systém, černý

Autor: | Vloženo: 09.01.2016 000 09:41 | Témata: Poradna Auna KS-1 Starlet, karaoke systém, černý

Dotaz k produktu

Mám dva kusy aktivních reproduktorů, se kterými bez problémů ozvučím prostor 300 m2. Hraji přes dvd přehrávač, výstup malý jack a chci zkusit karaoke párty. Myslíte, že mi tento produkt postačí? Dále mi, prosím, vysvětlete, v jakém formátu mám přehrávat hudbu. Mně vyhovují mp3 z usb disku. Neznám pojem CD+G. Znamená to, že musím stáhnout na CD již do karaoke upravené melodie bez zpěvu? Nebo jak si mám dál poradit s muzikou, abych měl co nejširší objem skladeb? Děkuji Vám za odpověď. S pozdravem Marek Sýkora

  • 9. ledna 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Formát cd-g je zastaralý, tedy alespoň co se týče kvality obrazu a možností přehrávání - na jeden CD-G nosič dáte max.75 minut hudby a ještě potřebujete nějaké zařízení, které cd-g umí přehrát.

    Daleko zajímavější je formát DVD video dodávaný na DVD nosičích, které přehrajete jak na jakémkoli DVD přehrávači, tak na počítači. A když už jsme u počítače, notebooku, tabletu či smartfonu, tak je nejjednodužší si zakoupit skladby on-line a stáhnout přímo z prodejního webu. Nevím jestli tady v odpovědi mohu dělat nějakou reklamu, proto nebudu ... V ČR je jen jeden největší producent karaoke, jistě ho lehce najdete :)

    Jo a abych odpověděl na Vaši prvotní otázku, tak tento CD-G přehrávač pro Vaše konkrétní potřeby vhodný není, je vhodný spíše tam, kde se na kvalitu obrazu moc hledět nebude, někde pro děti na chalupě, když tam kromě TV nic jiného není... V době tabletů bych to ale ani tak nedoporučil...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.