Nejnovější recenze ze sekce Karaoke
Je to dárek, takže žádné velké zkoučení
Za tuto cenu perfektní stojan.
Trochu problémy se zprovozněním. Čekali jsme trochu lepší zvuk. Kvalita odpovídá ceně.
vracím v zákonné lhůže 14 dní, pro nás nepoužitelná věc
- vsechno funguje,
- zatim nic
mam ho chvili, jen jsem odzkousela, je az na vanoce, tak pak se uvidi, co vydrzi
- Super cena vzhled robustnost
- Plastový křížový systém půjde nejspíš první do kytek, ale dá se vyrobit kovový :o)
Za ty peníze velmi slušný stojan
- Nechápu proč je to v nabídce, když to nikdo není schopen dodat.
Pokoušel jsem se kontaktovat prodejce, ale nikdo to nedodává, tak proč to nabízí?!?!
Správná volba, už nemusím přemýšlet nad dárkem pro děti
- Vše v jednom produktu
- Nemusím se trápit co vybrat
- V mobilu nebo tabletu nepřehraji přiložená DVD
Celkově se výběr povedl, s notebookem nebo s telkou si děti vyblbli, pro nás dospělé si ještě dokoupíme nějaké další skladby, e-shop nabízí i online repec, tak půjdeme asi touto cestou. Za mě to je ale skvělá volba, koupil jsem to minulý týden v Olomouci, ještě to ani nebylo na heuréka.Cz a hned se mi to líbilo, tak se tu musím hned pochlubit :)
- Pozor! V této cenové kategorii se nemůže jednat o kvalitní výrobek.
Podle fotek se jedná jen o sestavu 2 mikrofonů do ruky, s karaoke to však souvisí jen okrajově. Nelze tedy doporučit, kmitočet přenosu zvuku i rozsah frekvencí jsou těžce podprůměrné.
- Výběr skladeb
Výběr skladeb je super. Polovinu skladeb jsem si chtěl dát na zakázkové DVD, ale byl jsem překvapen tímto výběrem. Hned jsem to koupil :)
Karaoke sada KÖNIG HAV KM11 2x mikrofon černá
Přidáno: 24. září 2016
(naposledy upraveno 24. září 2016)
- Vše v jednom
- V ceně není dvd, musí se dokoupit
Celkově ok , dvd jsem si vybral přímo v e-shopu
Reakce obchodu Karaoke - zábava
děkujeme za recenzi. DVD je opravdu nutné dokoupit, naštěstí je z čeho u nás vybírat - máme téměř 70 karaoke DVD, které jsme namíchali my a pak máme více než 1500 převážně českých a slovenských skladeb, ze kterých si můžete karaoke DVD namíchat sami. To Vám nikdo jiný v ČR a na Slovensku nenabídne!
Správný výběr
Zajímavý výběr skladeb
Dobře zpracovaná muzika
Celkově super
Karaoke sada KÖNIG HAV KM11 2x mikrofon černá
Přidáno: 14. září 2016
(naposledy upraveno 14. září 2016)
Zakoupeno v Karaoke - zábava
- Výborná věcička pro domácí karaoke, připojíte k TV a jde se zpívat..rodinná zábava jaksepatří..
- nenašel jsem nic co by mi vadilo nebo nefungovalo..
Několikrát jsem objednával výrobky od téhle fimy a neměl jsem sebemenším problé..všem kdo se chce pobavit doma, na párty a jinde..doporučuji
45 Písničky pro děti MUSICER VCD
Přidáno: 14. září 2016
(naposledy upraveno 14. září 2016)
Zakoupeno v Karaoke - zábava
Velice dobrý obchod,doporučuji všem co se muzikou zabývají.Spolehlivost,kvalita,dobrá cena a ochota vyhovět zàkazníkovi.
super výběr pro děti
Vše OK
Vše OK
Zobrazuji 361 - 380 ze 485 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »