Nejnovější recenze ze sekce Karaoke
- Neexistují zápory, ani nevýhody. Vše TOP
Jedinečné od A až do Z !!!!!
Děkujeme.
- Vše OK
Dokoupím ještě nějaké karaoke DVD
Reakce obchodu Karaoke - zábava
Budeme jen rádi, máme nejširší nabídku karaoke DVD, můžete si poskládat i své vlastní karaoke dvd z našich karaoke klipů...
- nejlevnější lidovky
nejlevnější lidovky
Skvělý výběr skladeb
Potřebovali jsme hudební základ pro děti na soutěž a tady byly i verze hudebního základu.
Vřele doporučuji i další DVDčka od karaoke-zabava.
- Zajímavý výběr skladeb
Zajímavý výběr skladeb
Vzvážená hlasitost
Kvalitní hudební zpracování
Stejne jako predchozi dvd od webu karaoke zabava je i toto dvd velmi povedene, jsem spokojen
Perfektni vyber skladeb, dame jako darek.
Pro deti asi to nej na trhu
Zname hity pro vsechny generace
- Obsahuje opravdu vse potrebne, pouzivame jak s televizi, tak s tabletem, byla to dobra koupe.
vse OK, doporucuji.
- Určitě nízká cena je výhodou, cena ale není vše.
- Jako majitel firmy, která s karaoke mixy dlouhodobě obchoduje (prodali jsme různých typů na 5000 ks), musím bohužel konstatovat, že tento typ byl vždy nejporuchovější, reklamace byly podle roku výroby od 10 do 20 %.
Velké procento reklamovaných kusů vede k tomu, abych produkt nedoporučil.
Nechci dělat reklamu, vždy jsem hleděl spíše na zákazníka, proto doporučuji spíše Konig KM10, nebo novější KM11. V cenové rozpětí okolo 1200 Kč se nabízí produkt s poruchovostí kolem 1%, což je slušné.
- Zakladni sada, maji ji vsichni
Doporucuji nakup u specializovaneho obchodu, doporuci dalsi prislusenstvi...
- Dobry vyber za rozumnou cenu
Doporucuji vsem. Priste si ale vybereme karaoke dvd na prani, protoze tento zaklad uz budeme mit z tohoto dvd
- Zajímavý výběr skladeb za přijatelnou cenu
Rozhodně doporučuji, pro Husákovy děti super výběr
- Byl to dárek pro vnoučata. Tento dárek sklidil obrovský úspěch. Děti byli nadšení.
- Nevím
Doporučuji, je to skvělá zábava pro děti i dospělé.
som zákazník , ktorý je spokojný so službami a ponuky produktov
- Funguje bez probémů
- Zatím nevím co bych uvedl
Doporučuji tento produkt.
- levné a seriozní jednání
- vyhovuje mi v mých potřebách
vyhovuje mým potřebám
poměrně levný
- Nejvíce známých písniček
Známé skladby
Funguje dobře
ano doporučuji
- Zabava pro děti
Dobra zabava pro děti a pro kamarady
Karaoke MIX startovací sada
Přidáno: 6. února 2016
(naposledy upraveno 6. února 2016)
Zakoupeno v Karaoke - zábava
- ajsme spokojeni.
Objednali jsme si 7 Karaoke CD ček a Karaoke soupravu - Jsme s nimi naprosto spokojeni. Ale na koupi měl zásadni vliv telefonicky rozhovor s majitelem firmy Karoke-zábava, který nam vše velmi ochotne popsal a vysvětlil.
Zobrazuji 381 - 400 ze 485 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »