Nejnovější recenze ze sekce Karaoke
Dělá všechno, co má. Intuitivní ovládání pro děti, celkem bytelné. Za tu cenu pecka:)
vánoční dárek pro slečnu (12 let)
- Nedrží prostřední vysouvací díl.
- Občas chrastí repro při hýbání kabelem
- Krátký kabel
Spíše taková hračka na okrasu. Nedrží moc prostřední vysouvací díl. Občas chrastí při hýbání kabelem. Místo stojanu bych spíše dal popruch pro nošení na rameni.
Auna SingSing BT karaoke systém 2 x mikrofon CD přehrávač BT LED světelný efekt přenosný BB2 SingSing BT Weiß
- Děti jsou spokojené
- Jednoduché ovládání
- Dva mikrofony v sadě
- Není problém s přehráváním přes bluetooth z mobilu
- Osobně bych byl radši kdyby byl reproduktor s lepším rozsahem a barvou zvuku
- Neumí přehrát hudební DVD nebo CD s mp3
I přes určité drobné technické nedostatky jsou děti nadšené a i menší děti nemají problém s ovládáním. Při srovnání s modely v cenové kategorii prodávanými v některých hračkářstvích si tento na nic nehraje a funguje přesně podle očekávání ne naopak.
- Nešel nabít
- Chyběl kabel na nabijeni
- Po třech dnech přestal fungovat
Jako dárek pro děti (3 a 6 let) dostačující. Holky jsou spokojené.
- super pro děti
- super pro děti
WSTER WS 858 Karaoke bluetooth mikrofon stříbrný
Přidáno: 21. prosince 2022
(naposledy upraveno 17. ledna 2023)
Zakoupeno v 1M.cz první mobilní
Za málo peněz hodně muziky.
mikrofon nefunguje
- neestetické balení,ze čtyř produktů jen jeden návod a to nesrozumitelný,horší technický stav(tlačítka nejsou pevná)
kvalita produktu neodpovídá ceně
Auna Roadie Sing CD boombox černý
Přidáno: 13. prosince 2022
(naposledy upraveno 13. prosince 2022)
Zakoupeno v electronic-star.cz
- Mám ho týden,zatím funguje vše
Super
Karaoke bluetooth s reproduktorem ZLATÁ E 227 GO
Přidáno: 15. listopadu 2022
(naposledy upraveno 31. ledna 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
super
3 letá je z něj nadšená, zpěvačka. Možnost zvolení jiných písní je super. Echo lokátor má více variant.
- Hezká a zajímavá hračka, děti jsou nadšené.
Má několik zajímavých funkcí, ještě jsem vše ani nezkusil.
Mikrofon již objednáváme po druhé pro kamarádku takže za nás úspěch a doporučujeme.
- Nejde ubrat na zvuku.
- vzhledově pěkný mikrofon, děti si s ním vyhrají
- není to "žádný MIKROFON", ale pouze to vypadá jako mikrofon - je to v podstatě jen "přenosná reprobedýnka", nebo minirádio, nic víc
Koupila jsem ho dceři, která je momentálně nadšená do zpívání, v domnění, že to je KARAOKE MIKROFON, a ejhle - on to žádný karaoke mikrofon vůbec není. Mylně jsem si odvodila, že kromě hraní doprovodné hudby to funguje i jako "mikrofon", tedy ke zpívání - je to v podstatě jenom přenosné minirádio/reprobedýnka a to je asi tak všechno...nicméně účel to plní, dcerka je z toho nadšená při hraní si na zpěvačky :-) prostě to hraje jakoukoli hudbu propojenou přes bluetooth, což je fajn a děti si u toho hrají na oblíbené zpěváky, ale "zpívat do toho nejde"
zboží je určeno na vánoční svátky
Zobrazuji 101 - 120 ze 484 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »