Nejnovější recenze ze sekce Karaoke
- Skvělá zábava i pro velké
- jednoduché ovládání
málo mlasitý mikrofon
- Mikrofon
- Bluetooth
- USB
- Ve srovnání s levnější produktem jiné značky, to je chrastítko
- Mikrofon lze použít jen při pouštění muziky přes Bluetooth
- Nemá FM rádio
Bohužel nejsme moc spokojení. Za ty peníze toho moc neumí. Ve srovnání s jiným, levnějším výrobkem jiné značky, je to chrastítko. Už bych jej znovu nekoupila ani nedoporučila
Po vložení baterií(3x výměna,vždy nové baterie)se karaoke při zapnutí ani nerozsvítilo.Veliké zklamání u stromečku:-( Prostě nefunguje.Již řešíme výměnu,tak snad nově zaslaný výrobek již bude funkční.
Za ty peníze neskutečná zábava pro děti, k nezaplacení. Pro rodiče hrozná pruda. Hned první den jsem chtěl mikrofon vyhodit z okna. Cena = kvalita, nižší hlasitost, kvalita mixu také nic moc, ale děti si s tím dost užívají.
- Za tu cenu :-)
Splnilo to naše očekávání. Snadná obsluha
Bylo to pro vnuka a vyhraje si s tím i syn.
Zatím funguje jak má. Je vidět, že to je křehký stroj-ale co bych mohla chtít za ty peníze. Karaoke bylo kupobane pro dceru, ta je z toho nadšená a to je důležité. Nejvíc se jí líbí funkce ozvěny. Ale mohu doporučit, bude s tím spousta zabavy.
- Výhodná cena
- Neutrální design
- Výstup na mikrofon, USB i telefon.
- Stačí pro nenáročné přehrávání mluveného slova např. pro děti.
- Mikrofon není hlasitý
- Po dohrání CD, přehrávač jakoby "hučí"
- Zvuk by mohl být o malinko lepší.
Celkově jsme spokojeni, čekala jsem trochu lepší kvalitu zvuku i mikrofonu, ale pravda je, že cena je nízká. Zamýšleno pro syna, tak když to omylem shodí, nebude to tak hrozné.
Ovládání by mohlo být asi ještě jednodušší kvůli dětem. Syn 4,5 let se to ale naučil nakonec překvapivě rychle. Jen jsem sama nepochopila kolikrát zmačknout tlačítko Play pro přehrávání. Někdy mám pocit, že musím zmáčknout 2x (?), někdy jednout (1x). To je však detail. Účel přehrávač plní.
- Levný mikrofon
- Přišel mi poškozený
- Žádná
- Vůbec nefungoval, skončil v koši na odpadky.
Zmetek
Perfektní
- Po necelém dni přestal fungovat. Bohužel jsem netušila,že je to obyčejný krám z Číny,když objednám na mall.cz.
- Jen krabice s fotkou a v tom mikrofon.
- Bez vysvětlivek a beze jména produktu a výrobce
- [email protected]
Nefunkční krám, na kterým je drahý poštovný
absolutní zbytečnost - nic to neumí, ani to nenahrává, integrovaná je jedna 20 vteřinová písnička
Nízká cena
je s ním legrace
- zpracování dobré vypadá kvalitně
- váha dobrá malá , dobré i pro děti
- zábava- pořád v křeči smíchu
- pro talenty ? - pokud se snažíte zpívat a není to nic moc tak díky tomuhle zařízení se můžete zlepšit. Jasně asi jen trochu. později to bude chtít klasickou aparaturu ( kombo , mikrofon..)
- 1 nabíjecí baterie
- nabíjení - je tady kablík z USB na konektor který bývá u spousty mobilu, takže bud použijete tento kablík, který funguje asi i jako datový do pc a nebo nabíječku z mobilu- přečtěte si navod!
- karta TF - nevyzkoušel jsem
- Reproduktor - ten výkon je prostě parádní a to zkreslení je parádní
- efekt - je to takový ten koupelnový - halový
- Barva - více barev na výběr
- baterie- tohle má 1 baterii a to není klasická kterou seženete v každém obchodě, ale zjistíte že je to baterie TYP 18650 4,2V délka 65 mm a průměr 18 mm teda to nezjistíte protože na baterce není ani písmenko a to ani značka + a - takže klasika tam kde je klobouček je + a kde je rovná nebo malá prohluben je -.v přístroji tam kde je pružinka tak ta je na - a tam kde plíšek tak tam je + (ve většině přístroju na baterky to tak je) Tahle baterka je ale nabíjecí a má 1000 nabíjecích cyklů. k sehnaní teda je, ale v lepších obchodech
prostě smích a smích, nějaké natáčení jsem nezkoušel, jen zpívat a mluvit. je to dárek a uvažuji že ho děckám ani nedám :-) a nebo si prostě budu muset koupit i jeden pro sebe.
vyzkoušejte na youtube
vyhledat : čekovský inkognito mikrofon
doporučuji
za "malo"peněz teda hodně muziky
no na nějakých společenských akcích kde jsou fajn lidi to může být dobrý bonus a vyzkoušet dva a více najednou? no to by mohlo být také dobré
Odlepuje se ze spodní strany
- mikrofon je nepřirozeně dlouhý a jeho světelné efekty jsou jen pro malé děti
Mikrofon mi byl doručen nefunkční (jen LED svítily), vyměnil jsem ho za klasický mikrofon (normální velikosti bez světelných efektů).
Pochvala obchodu za bezproblémovou výměnu.
Zobrazuji 141 - 160 ze 486 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »